Zorgen om Van den Belt: "Is niet goed voor zijn ontwikkeling"

Thomas van den Belt
Thomas van den Belt Foto: © Pro Shots

In de wedstrijd bij NEC mag Thomas van den Belt weer eens starten in de basis bij Feyenoord. Toch maakt Mario Been zich zorgen over de ontwikkeling van de middenvelder.

Bij De Eretribune van ESPN geeft de analist aan dat in het begin ook al twijfels waren of hij een Feyenoord-speler is. In het begin van het seizoen is ook Thomas Beelen gehaald van PEC Zwolle. Iedereen stelde daar wel vraagtekens bij of ze direct het niveau bij Feyenoord zouden aankunnen. Ze speelden ook Champions League. Beelen heeft dan uit bij Celtic gespeeld. Die jongens laten gewoon zien dat ze voldoende kwaliteiten hebben.

Wel snap de analist waarom Van de Belt nog niet echt is doorgebroken. “Het middenveld is vrij druk bezet. Normaal gesproken zullen Mats Wieffer en Quinten Timber altijd spelen. Die zijn nu toevallig allebei geblesseerd waardoor Van de Belt zijn debuut kan maken. Toch maakt Been zich wel zorgen over de toekomst van de middenvelder. “Ik denk niet dat het goed is voor zijn ontwikkeling als hij nog zo’n jaar zal doormaken”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties