Zerrouki ziet Feyenoord-transfer mislukken "Is woedend op FC Twente"

Ramiz Zerrouki
Ramiz Zerrouki Foto: © Pro Shots

Tot drie keer toe deed Feyenoord een miljoenenbod op Ramiz Zerrouki van FC Twente. De Tukkers werkten echter niet mee aan een winterse overgang.

“Wat Feyenoord al vreesde, gebeurt: Jan Streuer is weer eens not impressed. In De Kuip weten ze het ook niet meer; hoeveel geld wil Twente dan hebben? Acht miljoen is voor een binnenlandse transfer een goed bedrag, vinden ze. Bovendien houden ze het geld zo in de eigen Nederlandse markt, terwijl het ook nog eens een goede zaak is als een speler vanuit de Eredivisie een stap maakt naar een topclub”, begint Krabbendam bij Voetbal International.

Zerrouki was kwaad nadat hij hoorde dat FC Twente niet mee wilde werken. “Zerrouki krijgt het voor hem negatieve nieuws te horen na de training. Hij is woedend. Voor de derde keer blokkeert FC Twente een droomtransfer. Streuer is voor hem moeilijk te bereiken, dat geldt ook voor algemeen directeur Paul van der Kraan. Die klacht hebben ze bij Feyenoord trouwens ook.”

Zerrouki vroeg direct een gesprek met Streuer en Ron Jans aan. “Die heeft op zijn beurt eerder al laten weten dat Feyenoord niet goed genoeg is voor Zerrouki. Waar bemoeit zijn trainer zich eigenlijk mee?”, schrijft Krabbendam. “Zerrouki is geïrriteerd en boos tegelijk. Volgens bronnen rond de speler neemt Zerrouki het woord en zegt hij wat hij denkt.”

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
9/04
Feyenoord
20:00
RKC Waalwijk
zo
16/04
SC Cambuur
14:30
Feyenoord
zo
23/04
Feyenoord
16:45
FC Utrecht
zo
7/05
Excelsior
14:30
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand