Zerrouki naar Feyenoord? "Beleid is om de selectie in tact te houden"

Ramiz Zerrouki
Ramiz Zerrouki Foto: © Pro Shots

Ramiz Zerrouki staat nog altijd in de belangstelling van Feyenoord. Middenvelder Wout Brama weet niet of Zerrouki nog speler van de Tukkers is op 1 september, maar gaat er wel vanuit dat selectie in tact blijft.

"Het is altijd de vraag hoeveel waarde je daaraan moet hechten, omdat er allerlei omstandigheden een rol kunnen spelen, waarom je op dat moment van zo’n tegenstander wint", zegt Brama tegen De Telegraaf. "De resultaten in de voorbereiding zeggen nooit zo heel veel, vind ik. Maar ik denk wel dat de ploeg er momenteel goed voor staat."

"Het beleid is er deze zomer op gericht geweest om het team zoveel mogelijk intact te houden en dat is gelukt, al weet je het nooit of dat zo blijft tot 1 september met de interesse van Feyenoord in Ramiz Zerrouki", gaat de FC Twente-middenvelder verder. "Doordat de ploeg intact is gebleven zie je dat we veel verder zijn dan andere jaren op dit punt in de voorbereiding. "

"Als je vijf, zes nieuwe spelers moet inpassen en bij ons waren het de afgelopen jaren vaak negen of tien nieuwe spelers, dan vergt dat tijd", vervolgt Brama. "Iedereen moet aan elkaar wennen en er moet weer een nieuwe hiërarchie ontstaan."

"Dat proces hebben we kunnen overslaan en we hebben met onder anderen Sem Steijn, Mathias Kjölö en Christos Tziolis een paar goede aanvullingen op de selectie gekregen. Het ziet er goed uit en nu moeten we dat gaan omzetten in goede resultaten, om te beginnen tegen Cukaricki", aldus de ervaren middenvelder.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
zo 11 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 1 3 3
2 PSV 1 3 3
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
Bekijk de hele stand