Samenvatting: Zegereeks Feyenoord Vrouwen ten einde na nederlaag

De zegereeks van Feyenoord Vrouwen is ten einde. De Rotterdammers wonnen de afgelopen twee wedstrijden, maar werden vrijdagavond verslagen door PSV Vrouwen. Op Varkenoord werd het 0-2.

Feyenoord Vrouwen kreeg in eigen huis de eerste grote kans. Jada Conijnenberg kreeg een voorzet van Esmee de Graaf echter niet achter keepster Lisan Alkemade. Zo'n tien minuten later was het raak voor PSV Vrouwen. Uit een vrije trap kopte Gwyneth Hendriks de Eindhovenaren op 0-1. De ploeg van Roeland ten Berge pakte daarna meer het initiatief, al kwam het niet tot meer grote kansen.

Na de pauze was het wel snel raak voor de Eindhovenaren. Waar Feyenoord Vrouwen een paar grote kansen kreeg, maar niet af wist te ronden, was het Chimera Ripa die de 0-2 op het bord zette. Niet lang daarna leek zelfs de derde PSV Vrouwen-goal te vallen, maar de vlag ging omhoog voor buitenspel. Daardoor bleef het bij 0-2.

Scoreverloop:
21' 0-1
Gwyneth Hendriks
53' 0-2 Chimera Ripa

Opstelling Feyenoord Vrouwen: Weimar, De Graaf, Ypema (65' Kagenaar), Verspaget, Obispo, Brandau, Van den Goorbergh (65' Henry), Van Bentem, Conijnenberg (87' Van de Lavoir), Van de Ven, Bennink (78' Van der Sluijs)

Opstelling PSV Vrouwen: Alkemade, Bross, Worm, Hendriks, Coolen (87' Koeleman), Ripa, Strik, Nijstad, Riley (80' Stoit), Smits (87' Snellenberg), Hulswit (70' Giesen)

Lees meer:
0 reacties