'Zaakwaarnemer Yankuba Minteh bevestigt snel vertrek bij Newcastle'

Yankuba Minteh
Yankuba Minteh Foto: © BSR Agency

Yankuba Minteh staat voor een snel vertrek bij Newcastle United. Zijn zaakwaarnemer bevestigt dat de negentienjarige Gambiaan al een akkoord heeft bereikt met een nieuwe club. Afgelopen seizoen speelde de aanvaller voor Feyenoord.

De vleugelaanvaller was afgelopen seizoen in 37 officiële duels goed voor elf doelpunten en zes assists. Dat zorgde voor een dilemma bij de Engelsen. Aan de ene kant zagen ze potentie in Minteh, aan de andere kant kunnen ze het geld van een eventuele transfer goed gebruiken. 

"Het klopt dat Newcastle bereid is om de speler te verkopen als ze een goed bod ontvangen", vertelt Bakary Bojang, de zaakwaarnemer van Minteh, aan de lokale krant. "We hebben gesrpoken met een aantal clubs. Met één van die clubs hebben we een akkoord bereikt. De rest is aan Newcastle." 

Volgens The Chronicle heeft Newcastle een prijskaartje van liefst 47 miljoen euro op Minteh geplakt. Borussia Dortmund, Everton, AS Roma en Olympique Marseille hebben al interesse getoond.

De toekomst van Minteh dus niet op St. James' Park, waar hij een contract heeft tot medio 2028. Naast bovengenoemde clubs toonde ook het Liverpool van Arne Slot al interesse.

Lees meer:
0 reacties