Yassin Ayoub vol onbegrip: "Waarom kan ik niet gewoon meetrainen?"

Yassin Ayoub in het shirt van Excelsior
Yassin Ayoub in het shirt van Excelsior Foto: © Pro Shots

Yassin Ayoub is nog altijd speler van Excelsior. Toch heeft hij al lange tijd geen minuten gemaakt voor de Kralingers. In De Voetbalkantine van ESPN doet hij zijn verhaal.

Afgelopen zomer werd duidelijk dat de middenvelder mocht uitkijken naar een andere club. Het kwam echter nooit tot een vertrek. Toch kwam hij niet meer voor in het verhaal van Excelsior. Ayoub trainde niet meer mee en speelde ook geen wedstrijden meer.

Volgens Ayoub zei teammanager Niels van Duinen dat er te veel was gebeurd. “In hun optiek is dat misschien zo, maar ik vind niet dat je ineens je speler weg moet duwen. Waarom kan ik niet gewoon meetrainen als we bijvoorbeeld acht geblesseerde spelers hebben?” vraagt de voetballer zich hardop af.

Niet alleen Ayoub zelf begrijpt het niet. Ook zijn teamgenoten weten niet precies wat er tussen de middenvelder en de club is gebeurd. “Ik vind het heel jammer en heel pijnlijk. Zelfs de spelersgroep heeft gevraagd of ik weer mee kan trainen, maar ze doen nog steeds niets. Ik denk niet dat de trainer de enige is die dit beslist”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties