Yankuba Minteh: "Als ik de kans krijg, blijf ik natuurlijk"

Yankuba Minteh
Yankuba Minteh Foto: © BSR Agency

Yankuba Minteh is op zijn plek bij Feyenoord. De van Newcastle United gehuurde aanvaller heeft een basisplek veroverd onder trainer Arne Slot en scoorde in de met 6-0 overwinning op Ajax. Of hij volgend jaar terugkeert naar Newcastle, is nog niet duidelijk.

Newcastle United-trainer Eddie Howe is te spreken over de ontwikkeling van Minteh. Volgens hem heeft hij het 'atletische profiel' wat de club nodig heeft. Toch is een terugkeer niet geheel zeker. Volgens zaakwaarnemer Bakary Bojang is er nog niets besproken. "Minteh moet zich 100% focussen op Feyenoord", vertelt hij tegenover Chroniclelive. "Als hij niet presteert is hij geen Newcastle-speler volgend seizoen."

Minteh zelf lijkt liever bij Feyenoord te blijven, maar wil hier verder nog niets over zeggen. "Dat weet ik niet", reageerde hij daarop. "Ik kan dat niet zeggen. Het is een geweldige club. Als ik de kans krijg blijf ik natuurlijk, maar het ligt aan wat Newcastle gaat besluiten, niet ik.

Lees meer:
0 reacties