Wormuth looft 'slimme' Dessers: "Hebben wel eens woorden gehad"

Cyriel Dessers neemt het woensdagavond met Feyenoord op tegen zijn oude club Heracles. Frank Wormuth is lovend over de aanvaller, die in Almelo topscorer van Nederland werd.

Dessers was deze zomer ook in beeld bij zijn oude club om terug te keren toen hij verhuurd mocht worden, vertelt de Duitser in gesprek met TC Tubantia. "Maar wij maken geen kans, helemaal niet zelfs. Eigenlijk maakten we die ook niet bij Sierhuis, maar hij wilde heel graag weer voetballen en koos voor ons. Dat deed Cyriel ook in zijn eerste periode bij ons, hij kwam toen van FC Utrecht."

De Belgische aanvaller wordt gemist door de oefenmeester. "Hij is slim, heeft een mening, we hebben veel interessante gesprekken gevoerd samen. We hebben ook wel eens woorden gehad, dat was in de transferperiode in de winter, hij wilde graag weg. Maar de club vond dat het bedrag te laag was en liet hem niet gaan. Meteen nadat de transfermarkt dicht ging, was hij er weer."

Dankzij Feyenoordpings.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Heracles Almelo! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties