Woerts onthult namen die Slot zeker niet gaan opvolgen: "Een lijstje"

Chris Woerts
Chris Woerts Foto: © Pro Shots

Arne Slot maakt naar alle waarschijnlijkheid de overstap naar Liverpool. Achter de schermen wordt druk gewerkt om een waardige opvolger te vinden van de man die een Europese finale haalde, de landstitel won en tevens beslag legde op de beker. Een pittige klus, maar Chris Woerts onthult bij Vandaag Inside enkele namen die het zeker weten niet gaan worden.

Woerts geeft aan korte lijntjes te hebben met de Rotterdammers. "Ik had vanmorgen nog even contact met Dennis te Kloese. Hij houdt zich volledig op de vlakte. Hij zegt: ‘We hebben al een lijstje gemaakt en we zijn met een aantal kandidaten bezig geweest, maar nog niemand is concreet benaderd’. Dus Pusic niet, Schreuder niet, niemand."

De journalist geet aan hoe het gesprek verder ging. "Te Kloese zegt dat ze de hele maand mei de tijd gaan nemen om de nieuwe trainer aan te stellen. Dat duurt eigenlijk wel lang, als je pas eind mei een trainer hebt. Dus ik denk dat het binnen twee, drie weken wel duidelijk zal zijn. Maar ik vind Van Bommel wel een spannende gedachte. Ik denk dat hij bij de supporters goed gaat liggen, want toen hij bij PSV speelde was hij zo’n irritant gastje. Hij zat er bovenop altijd. Ik denk dat de Feyenoord-supporters dat wel leuk vinden, dat karakter van Van Bommel."

Lees meer:
0 reacties