Wim Jonk: "Liverpool is een beetje het Feyenoord van Engeland"

Wim Jonk
Wim Jonk Foto: © Pro Shots

Marco van Basten en Wim Jonk denken dat er een mooie toekomst in het verschiet ligt voor Feyenoord-trainer Arne Slot. De analisten zien hem wel voor de groep staan bij Liverpool.

De analisten geven aan dat Slot Feyenoord een gezicht heeft gegeven. “Net als Peter Bosz dat nu doet bij PSV en Erik ten Hag jaren geleden bij Ajax. Arne heeft grote stappen gemaakt, dus wat dat betreft zou ik dat wel zien zitten. Zeker bij een club als Liverpool, dat is natuurlijk een beetje het Feyenoord van Engeland. Met het aanvallende voetbal dat ze daar spelen”, vertelt Jonk bij Rondo van Ziggo Sport.

Marco van Basten sluit zich bij deze woorden aan, maar hoopt dat Slot nog lang in Nederland werkzaam blijft. “want het is een verrijking voor het Nederlandse voetbal. Hij kan echt overal terecht: Bayern München, Liverpool... daar ben ik echt van overtuigd.”

Ook legt de oud-spits uit waarom hij dat vindt. “k ben ervan overtuigd dat hij het overal kan. Ik heb een paar keer met hem gesproken, en hij gaat heel goed met de spelersgroepen om. Tactisch is hij natuurlijk ook zwaar goed onderlegd. Hij kan zijn ideeën goed uitleggen, hij is rustig én intelligent. Wat mij betreft is hij echt een toptrainer”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties