Willems over Feyenoord: "Misschien vindt er een leegloop plaats"

Jetro Willems
Jetro Willems Foto: © BSR Agency

Jetro Willems kwam als jongeling uit voor het Nederlands Elftal. Hij werd als 18-jarige jongen voor de leeuwen gegooid tijdens het EK 2012. Inmiddels is hij naar de achtergrond verdwenen, maar voetbalt nog wel.

Willems heeft zin het EK te kijken en geeft tegenover ESPN zijn mening over Oranje. "Het DNA van het Nederlands elftal is natuurlijk met vier verdedigers." Toch begrijpt hij dat Koeman met vijf verdedigers achterop speelt. "Je hebt wel veel spelers die ook met vijf verdedigers spelen bij hun clubs. Dumfries en Frimpong bijvoorbeeld."

Afgelopen zondag sprak hij Feyenoorder Lutsharel Geertruida nog, die zich ook mocht melden bij Oranje. "Ik denk dat hij gedreven is. Het is ook belangrijk voor hem, omdat hij niet weet wat er gaat gebeuren bij Feyenoord. Er komt een nieuwe trainer en misschien vindt er wel een leegloop plaats. Dan is zo’n EK gewoon heel belangrijk." Geertruida was eerder al dichtbij een transfer, maar die ketste op het laatste moment af. Willems speelde afgelopen seizoen bij Heracles Almelo, maar aan dat avontuur is een einde gekomen.

Lees meer:
0 reacties