Wieffer: "Verschrikkelijk, iedereen zat doodstil in de kleedkamer"

Mats Wieffer
Mats Wieffer Foto: © Pro Shots

Feyenoord werd donderdagavond in de Europa League uitgeschakeld door AS Roma. Na strafschoppen verloren de Rotterdammers uiteindelijk in de Italiaanse hoofdstad. Middenvelder Mats Wieffer is zwaar teleurgesteld en had vooral in de verlenging het gevoel dat er meer in had gezeten.

"Ik denk dat deze wedstrijd redelijk gelijk opging". begint Wieffer bij ESPN. "Zij hadden wat goede momenten. In het begin hadden we nog een paar mogelijkheden, maar daarna gingen zij het vastzetten en hadden we het lastiger. Maar vooral op het laatst denk ik dat wij fitter waren en nog kansen kregen in de verlenging. Zij wilden niet meer. Als je dan met penalty's verliest... zuurder kan denk ik niet."

David Hancko en Alireza Jahanbakhsh misten hun strafschop. Wieffer: "Volgens mij schoten ze 'm niet heel slecht in, dus dan kun je ze niet echt iets kwalijk nemen. Het is gewoon heel, heel zuur." De middenvelder werd zelf gewisseld door Jahanbakhsh. "Ik bleef maar rennen, dus op een gegeven moment was ik helemaal dood. En Ali kan normaal goede penalty's nemen, dus ik vond dat niet heel raar."

Het is zuur dat het voor Feyenoord opnieuw misgaat tegen AS Roma. "Het is echt verschrikkelijk. Als we hier hadden gewonnen, dan was dat top geweest. Nu zat iedereen doodstil in de kleedkamer. Het is echt klote, ja", aldus Wieffer.

Lees meer:
0 reacties