Wieffer terug na blessure: "Vooral conditioneel is het aanpoten"

Mats Wieffer maakte deze zomer de overstap van Excelsior naar Feyenoord, maar liep in de voorbereiding een blessure op. Inmiddels gaat het steeds beter met de middenvelder.

"Ik stapte naar achteren in en een speler van hun die haakte mij en toen klapte ik er doorheen", blikt hij voor de camera's van het clubkanaal terug op het oplopen van zijn blessure. "Uiteindelijk heb ik toen de buitenband afgescheurd en ook in de binnenband nog een scheurtje."

"Dat was natuurlijk geen goed moment. Het was ook klote persoonlijk dan dat je er dan natuurlijk net er lekker in komt, nieuwe club, twee weken bezig, dus dan begin je fit te worden", vervolgt Wieffer, die merkt dat hij nu stappen moet zetten: "Vooral conditioneel is het aanpoten, en ook voetballend moet het ook allemaal nog stukken beter, maar dat weet ik zelf ook."

In de wedstrijd tegen SS Lazio maakte Wieffer weer minuten. "Het was vooral heel zwaar omdat ik natuurlijk nog geen wedstrijden echt had gespeeld. We hadden onderling nog een keer een oefenwedstrijd. Vooral door die hitte had ik het vooral heel zwaar." Tegen Sparta Rotterdam speelde hij voor het eerst in De Kuip.

Geweldig, noemt hij dat. "Het is natuurlijk het mooiste stadion van Nederland. Het veld is geweldig, de sfeer is geweldig. Het was heel mooi in ieder geval", aldus Wieffer.

Alireza Jahanbakhsh en Danilo

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet

Feyenoord speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen NEC. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
AZ -
-
Feyenoord -
za 22 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
Fortuna Sittard -
zo 6 nov. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
Feyenoord -
do 10 nov. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Cambuur -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 8 17 19
3 PSV 8 15 18
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 8 10 16
6 SC Heerenveen 7 1 12
Bekijk de hele stand