Wieffer over vertrek naar Engeland: "Het is voor mij wel moeilijk"

Mats Wieffer was even terug in Rotterdam om afscheid te nemen van de spelers en technische staf van Feyenoord. Hij gaf ook een uitgebreid interview waarin hij terugblikt op zijn periode bij de Rotterdamse club.

Het is niet makkelijk voor de international om afscheid te nemen. "Het is natuurlijk een beetje dubbel. Ik heb het de afgelopen twee jaar heel erg naar mijn zin gehad hier. Het is voor mij wel moeilijk, maar aan de andere kant het is wel een stap die ik ga maken waar ik heel veel zin in heb. Natuurlijk, het spelen in de Premier League, elke week moet je presteren. Daar heb ik heel veel zin in."

Hij heeft dan ook veel connecties opgebouwd binnen de club. "Afscheid nemen van Feyenoord is moeilijk. Ik heb veel vrienden hier en iedereen binnen de club mag ik heel graag. Premier League voelt als een jongensdroom. De manier waarop natuurlijk. Eerst zat ik bij FC Twente en toen naar Excelsior. Als je dan eigenlijk zo snel daar naartoe kan gaan, dan is het de bedoeling om het daar ook te laten zien. Dan is het wel een jongensdroom natuurlijk. Je speelt in grote stadions", vertelt een trotse Wieffer die het nu mag gaan laten zien in de Premier League.

Lees meer:
0 reacties