Wieffer over stormachtige ontwikkeling: "Hoop niet dat het ophoudt"

Mats Wieffer
Mats Wieffer Foto: © BSR Agency

Mats Wieffer ontwikkelt zich sinds zijn komst bij Feyenoord stormachtig. Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat de middenvelder vroeg of laat een stap naar het buitenland gaat maken.

Waar houdt dit op voor Wieffer, die regelmatig uitblinkt? Wieffer: "Ik hoop niet dat het ophoudt. Ik probeer gewoon mijn ding te doen. Elke wedstrijd heb ik het doel voor ogen om elk duel te winnen en dan aan de bal proberen zuiver te zijn. Ik denk dat ik dit seizoen in de duels wel erg sterk ben geworden en daar elke wedstrijd wel een ruimte voldoende voor haal", aldus de motor op het middenveld.

Het verhaal ging ook dat Atletico Madrid zich meldde, hetgeen Wieffer ook niet ontkende. "Ze hadden zich inderdaad gemeld. Het is natuurlijk een heel grote club, maar ik heb het bij Feyenoord heel erg naar mijn zin. Ik speel altijd en met het oog op het EK heb ik hier meer kans me in de kijker te blijven spelen. Alhoewel, als je bij Atletico speelt, maak je natuurlijk ook wel kans om mee te gaan. Uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit dus dan hoef je daar verder ook niet meer over na te denken. Ik ben niet iemand die dan snel moeilijk gaat doen. Ik heb me er snel bij neergelegd, als ik goed blijf spelen, komt er in de zomer ook wel wat. Of anders het jaar erop", besluit Wieffer.

Lees meer:
0 reacties