Wieffer over mogelijke transfer: "Moet wel iets moois komen"

Mats Wieffer na zijn goal
Mats Wieffer na zijn goal Foto: © Pro Shots

Mats Wieffer is bezig aan een ijzersterk seizoen bij Feyenoord. De middenvelder heeft bewezen een meerwaarde te zijn en is tegenwoordig zelfs international in het elftal van Ronald Koeman. Het is dan ook niet ondenkbaar dat Wieffer aankomende zomer alweer de deur achter zit dichtslaat in Rotterdam.

In Hand in Hand gaat de Tukker in op de mogelijkheden om te vertrekken. Atletico Madrid toonde al interesse. Wieffer: "Ze hadden zich inderdaad gemeld. Het is natuurlijk een heel grote club, maar ik heb het bij Feyenoord heel erg naar mijn zin", aldus de middenvelder in het maandblad. "Ik speel altijd en met het oog op het EK heb ik hier meer kans me in de kijker te blijven spelen. Alhoewel, als je bij Atlético speelt, maak je natuurlijk ook wel kans om mee te gaan. Uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit, dus dan hoef je daar verder ook niet meer over na te denken. Ik ben niet iemand die dan moeilijk gaat doen. Ik heb me er snel bij neergelegd, als ik goed blijf spelen, komt er in de zomer ook wel wat. Of anders het jaar daarop."

Of het na dit seizoen dan wel rond komt, dat is de vraag. Wieffer: "Die kans is er altijd. Het is lastig om te zeggen, de club en alles eromheen moeten goed zijn. Ik zie wel wat er op mijn pad komt, het gaat op het moment gewoon goed. Ik ben iemand die als hij het heel erg naar zijn heeft, het moeilijk vindt om weg te gaan. Ik vind het belangrijk om het leuk en naar mijn zin te hebben, en dat heb ik bij Feyenoord wel heel erg. Er moet wel echt iets moois komen, wil ik weggaan."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
25/04
Go Ahead Eagles
21:00
Feyenoord
zo
5/05
Feyenoord
20:00
PEC Zwolle
zo
12/05
NEC
14:30
Feyenoord
zo
19/05
Feyenoord
14:30
Excelsior
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand