'Wieffer onhoudbaar, Feyenoord en Brighton paar miljoen uit elkaar'

Mats Wieffer
Mats Wieffer Foto: © BSR Agency

Mats Wieffer lijkt deze zomer te gaan vertrekken bij Feyenoord. Brighton & Hove Albion heeft al meerdere keren een bod uitgebracht op de middenvelder en het verschil tussen beide clubs bedraagt nog maar een paar miljoen.

Volgens 1908.nl kan een transfer van Wieffer snel plaatsvinden. De naam van Brighton & Hove Albion werd de afgelopen periode al vaker genoemd als het ging om de toekomst van Wieffer. De Engelse club is vooralsnog de enige concrete gegadigde en Wieffer heeft ook wel oren naar een overstap naar Brighton.

"Een uitgaande transfer van Wieffer lijkt dan ook niet langer tegen te houden voor Feyenoord", zo wordt er geschreven. Feyenoord wil een bedrag van dertig miljoen pond, Brighton & Hove Albion zit daar voorlopig nog enkele miljoenen onder. Als het uiteindelijk tot een deal mocht komen, is het aannemelijk dat beide clubs zullen bemiddelen.

"Feyenoord verwacht dat Wieffer niet langer te behouden is en heeft in het buitenland al een jongere vervanger op het oog. Voor die speler is Feyenoord echter nog altijd niet concreet, waardoor er nog geen verdere uitspraken gedaan kunnen worden", aldus het eerdergenoemde medium.

Wieffer speelt sinds de zomer van 2022 voor Feyenoord. Hij kwam destijds over van Excelsior. De stadsgenoot profiteert bij een transfer van de middenvelder ook mee. Feyenoord moet minimaal 15% over de nettowinst afstaan aan Excelsior.

Lees meer:
0 reacties