Wieffer krijgt bijval: "Die schrijven ze al snel weer af, onzin"

Mats Wieffer
Mats Wieffer Foto: © Pro Shots

Het is voor Ronald Koeman flink puzzelen geblazen nu de waslijst aan afwezigen langer en langer aan het worden is. Met het Europees Kampioenschap als heilig doel geeft het de bondscoach wel ruimte om andere spelers aan het werk te zien.

Op het middenveld is Frenkie de Jong, mits hij fit is, een vaste waarde bij de nationale ploeg. Welke namen om hem heen komen te staan op het middenveld, dat blijft gissen. Willem van Hanegem beoordeelt in zijn column in het Algemeen Dagblad het huidige middenveld. "Jerdy Schouten zei gelukkig zelf dat hij er de eerste helft niet veel van bakte. Schouten zit er in mijn ogen goed in. Hij kan straks naast Frenkie de Jong gaan spelen op het EK. Maar dat kan Mats Wieffer ook, hoor. Die schrijven ze al snel weer af, maar dat is onzin."

Van Hanegem kijkt uit naar het duel met Gibraltar. "Dinsdag nog even tegen Gibraltar en dan heel kritisch kijken wat er beter moet. Ik hoop dat Koeman weer gewoon man en paard blijft noemen. En niet wie er allemaal lekker trainde. Dat is juist zijn kracht", besluit De Kromme.

Lees meer:
0 reacties