Wieffer in lappenmand met EK in vooruitzicht: "Race tegen de klok"

Mats Wieffer op krukken na de bekerfinale
Mats Wieffer op krukken na de bekerfinale Foto: © Pro Shots

Met het einde van de competitie in zicht, zal voor veel spelers de gedachte van het komende Europees Kampioenschap ongetwijfeld vaak door het hoofd schieten. Mag je mee naar EK en kan je vervolgens rekenen op speelminuten. Dat zal ook gelden voor Mats Wieffer, waar nog veel vraagtekens omheen hangen.

Valentijn Driessen blikt in De Telegraaf vooruit op het EK en neemt de middenvelder van Feyenoord onder de loep. "Mats Wieffer, die begin vorige week ’iets’ in zijn bovenbeen voelde, miste de bekerfinale met Feyenoord eveneens en werd gespot met krukken. In aanloop naar de eindstrijd trainde hij uit voorzorg een aantal dagen binnen. De finale tegen NEC kon hij alsnog op zijn buik schrijven toen het er vrijdag weer in schoot."

Nog altijd is niet duidelijk wat er precies gaande is, een MRI-scan moet uitsluitsel geven. "Deze week wordt duidelijk of de bovenbeenspier verrekt of gescheurd is als Wieffer een mri-scan ondergaat. Dan wordt ook meer duidelijk over het EK. Zijn trainer Arne Slot denkt dat het zal meevallen, maar bij een spierscheuring wordt EURO 2024 een race tegen de klok voor de Feyenoord-middenvelder. Terwijl zijn aanwezigheid – zeker door het mogelijke afvallen van Frenkie – zo is gewenst voor Koeman", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties