Wesley Sneijder tipt Feyenoord: "Zou qua mentaliteit wel passen"

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: © BSR Agency

Nu Arne Slot vertrekt bij Feyenoord en aan de slag gaat bij Liverpool FC, moeten de Rotterdammers op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Voormalig Feyenoorder Dick Advocaat denkt dat Giovanni van Bronckhorst een goede optie is, al ziet Wesley Sneijder in een oud-ploeggenoot de juiste man.

Als eerste wordt Nuri Sahin, ook een oud-Feyenoorder, besproken. "Ik vind het wel een groot verschil. Van assistent-trainer bij Borussia Dortmund naar hoofdtrainer van Feyenoord", vertelt Advocaat in Veronica Offside. "Wie ik een goede keuze zou vinden? Nou, Giovanni van Bronckhorst heeft daar in 3,5 seizoen vijf prijzen gewonnen. Dat is echt heel veel en hij lag goed bij iedereen. Maar blijkbaar willen ze bij Feyenoord toch iets anders."

"Als het aan Van Hanegem ligt, dan wordt het Mark van Bommel", reageert Wesley Sneijder. De oud-voetballer denkt dat de match Van Bommel/Feyenoord best een goede kan zijn. "Dat hoeft niet lastig te worden bij Feyenoord, want die zij passen qua mentaliteit wel goed bij elkaar", aldus de recordinternational van Oranje.

Lees meer:
0 reacties