Wellenreuther: "Voor mij de grootste teleurstelling in mijn carrière"

Timon Wellenreuther
Timon Wellenreuther Foto: © Pro Shots

Timon Wellenreuther bleef uitstekend op de been in de wedstrijd tegen AS Roma, maar zag zijn ploeg in de penaltyserie alsnog onderuit gaan. Een ontzettende teleurstelling, zo geeft de doelman aan.

"Ook voor mij is dit de grootste teleurstelling in mijn carrière, maar wat moet je ervan zeggen. Je hebt tijdens penaltyseries altijd een beetje geluk nodig. Het geluk was niet met ons, maar met AS Roma", zegt Wellenreuther tegenover Voetbal International.

In de tweede helft was Feyenoord wel de betere partij, maar echt grote kansen waren er niet. "Maar ik vond ons fysiek sterker dan Roma", meent de doelman. "Je ziet het gebeuren, dat we steeds sterker werden. Maar ik vond het opvallend, dat ze toch wel weer sterk terugkwamen tijdens de verlenging, toen draaide het spelbeeld weer."

"Als je zo aan elkaar gewaagd bent, weet je dat het strafschoppen kunnen worden. Wij waren erop voorbereid, ik wist wat me te wachten stond. Voor de wedstrijd heb ik nog alle penalty's van de spelers van Roma doorgenomen", aldus Wellenreuther, die uiteindelijk een penalty stopte. Het was helaas niet genoeg.

Lees meer:
0 reacties