Wellenreuther tevreden: "Als je je goed voelt, speel je ook beter"

Timon Wellenreuther
Timon Wellenreuther Foto: © Pro Shots

Timon Wellenreuther (27) is afgelopen zomer definitief overgenomen van Anderlecht. De doelman kwam vorig seizoen ook al op huurbasis uit voor Feyenoord.

"Ik voel me erg goed hier in Rotterdam en ben erg gelukkig", begint Wellenreuther in gesprek met Hand in Hand magazine. "Het team, de omgeving, de stad, de supporters, de staf; ik voel me hier erg op mijn gemak. Als je je goed voelt, speel je ook beter. Elke week voel ik me een stukje beter worden, net als vorig seizoen. Daarnaast ben ik trots op het tweejarig contract dat ik bij Feyenoord heb getekend."

De doelman is ook tevreden over de nieuwe keeperstrainer. "Je kunt je in alles verbeteren. Nu ik meer ervaring heb, word ik een betere keeper dan ik zeven jaar geleden was. Ieder jaar zie ik een verschil in de manier van keepen. Iedere dag werk ik daaraan met keeperstrainer Jyri Nieminen; hij doet echt geweldig werk met de gehele keepersgroep. Elke week, elke dag zoeken we naar verbetering, in het blokkeren, crosses, positiespel, sprongkracht, noem maar op", besluit Wellenreuther.

Lees meer:
0 reacties