Wellenreuther sluit transfer niet uit: "In de zomer beslis ik"

Timon Wellenreuther
Timon Wellenreuther Foto: © Pro Shots

Door de blessure van Justin Bijlow is Timon Wellenreuther op dit moment eerste keeper bij Feyenoord. De goalie vertelt in gesprek met transfermarkt.de 'bloed te hebben geproefd' en niet weer te willen schikken als tweede doelman.

Als invaller voor Bijlow maakt Wellenreuther indruk dit seizoen. "Vorig seizoen werd ik echt gesteund door de fans, maar nu is dat nog meer het geval. Ik ben er trots op dat ik zo’n reputatie heb", vertelt hij.

Ondanks de concurrentie is de band met Bijlow erg goed. "We zijn heel collegiaal, bijna vrienden. We spreken open met elkaar en hebben wederzijds respect", vertelt de Duitse doelman.

"Ik denk van wedstrijd tot wedstrijd en wil presteren. Als ik niet speel, kijk ik vooruit en probeer ik hard genoeg te trainen om weer in het doel te komen. Ik heb mijn hoogtepunt nog niet bereikt en ik heb geen zin om mezelf steeds achteraan te zetten. Als doelman wil je spelen en op de bank zit je niet graag. Ik kijk nu tot de zomer hoe het gaat, dan valt er een beslissing", sluit de doelman af.

Lees meer:
0 reacties