Wellenreuther over toekomst: "Verder maakt het mij weinig uit"

Timon Wellenreuther in de finale tegen NEC
Timon Wellenreuther in de finale tegen NEC Foto: © Pro Shots

Sinds de blessure van Justin Bijlow mag Timon Wellenreuther zich eerste keeper van Feyenoord noemen. Dit deed hij zeker niet onverdienstelijk waardoor Arne Slot hem ook in de bekerfinale opstelde, ondanks de terugkeer in de selectie van de inmiddels herstelde Bijlow.

Tijdens de persconferentie op zondagavond werd Wellenreuther gevraagd of hij eerste doelman blijft, of dat hij weer naar de bank wordt verwezen. "Natuurlijk wil ik blijven staan, daarvoor ga ik ook mijn best doen. Het is alleen de trainer die bepaalt. Ik weet het niet. Ik ben al vaker in mijn carrière de clown geweest, dus ik ben blij dat ik dat nu niet ben. Voor de rest maakt het mij weinig uit. Ik ben heel blij met hoe wij nu spelen en met het team hoe wij communiceren en samen spelen. Het is heel fijn om daar deel van uit te maken. Ik ben hier heel blij mee, zeker als je ziet hoe moeilijk het vandaag ging. Ik ben ervoor om reddingen te maken. Ik ben blij hoe mijn verdedigers het deden en ook hoe de rest van het elftal verdedigde."

Slot reageerde ook nog op de kwestie rondom de keuze voor een eerste doelman. "Timon is sinds hij erin is gekomen heel belangrijk voor ons. Het is niet dat NEC heel veel kansen heeft gehad, maar die paar keer stond hij er wel. Het is iets dat al wekenlang bij hem aan de gang is. We zullen zien wat we donderdag voor keuze maken."

Lees meer:
0 reacties