'Wellenreuther moet waarschijnlijk plaats maken voor Bijlow'

Timon Wellenreuther
Timon Wellenreuther Foto: © Pro Shots

Met de weer fitte Justin Bijlow in de selectie heeft Arne Slot een luxeprobleem bij Feyenoord. Bijlow was altijd zijn eerste doelman, maar diens vervanger tijdens de blessureperiode, Timon Wellenreuther, keepte boven verwachting goed.

Wie er donderdag gaat starten tegen RKC is nog niet bekend. Mikos Gouka licht in het Algemeen Dagblad toe: "De Duitser kende aanvankelijk zijn rol. Hij werd puur gehaald om er te staan als Bijlow niet beschikbaar zou zijn. In twee periodes dit seizoen liet hij al zien wat hij in huis heeft en dat smaakt naar meer, ook voor hemzelf. Hij sprak al eerder uit dat hij na de zomer eerste keus wil zijn. En er is ook volop interesse in Wellenreuther, die nog een jaar onder contract staat in de Kuip."

Gouka denkt dat Bijlow weer de kans gaat krijgen. "Slot kondigde eerder al aan dat hij na de bekerfinale opnieuw de balans opmaakt. De kans op speeltijd voor Bijlow lijkt groot, om te beginnen donderdag in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Of Wellenreuther al aanvoelt dat hij dan naar de bank zal verhuizen, ondanks het feit dat hij in de vorm van zijn leven verkeert?

Wellenreuther zelf weet niet wat er gaat gebeuren en is absoluut niet overtuigd dat hij blijft staan. Tegenover het Algemeen Dagblad geeft hij aan: "Dat is geen vraag voor mij, denk ik. Er zijn andere mensen die zo’n vraag moet beantwoorden. We zullen zien wat de toekomst brengt. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen en daarna kijken we wat er gaat gebeuren."

Lees meer:
0 reacties