'Wellenreuther kreeg video's van penaltynemers FC Groningen te zien'

Timon Wellenreuther
Timon Wellenreuther Foto: © Pro Shots

Feyenoord staat voor de tiende keer deze eeuw in halve finale van de landelijke beker. Makkelijke tegenstanders hadden de Rotterdammers niet in de vorige rondes, zo valt Mikous Gouka van het Algemeen Dagblad op.

Gouka somt op: "De ploeg van Slot moest immers FC Utrecht, PSV en AZ verslaan om de halve finale te bereiken. Zware wedstrijden, maar tot genoegen van de Rotterdamse club wel stuk voor stuk in eigen stadion. Feyenoord staat voor de tiende keer deze eeuw in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers speelden ook alle vorige negen halve finales in de Kuip. Slot had ongetwijfeld tijdens de persconferentie weer een beroep gedaan op de aanhang."

Uiteraard bestaat de kans dat het weer uitdraait op strafschoppen. Gouka hierover: "FC Groningen bereikte zo de halve finale met keeper Hidde Jurjus als held. Slot en Sipke Hulshoff verloren als trainers van Cambuur in 2017 van AZ en misten de finale na het nemen van strafschoppen. Voor AS Roma-uit bekeken ze in Rotterdam de statistieken van de eigen spelers nog eens. Dávid Hancko en Jahanbakhsh waren eigenlijk zekerheidjes, maar ze misten. Feyenoord oefende in de aanloop toch nog maar eens op het nemen van strafschoppen, zoals keeper Timon Wellenreuther al de video’s van mogelijke schutters van FC Groningen weer onder ogen kreeg", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties