"Wat Slot klaarspeelt bij Feyenoord doet Van Bronckhorst bij Rangers"

Giovanni van Bronckhorst
Giovanni van Bronckhorst Foto: © Pro Shots

Ruud Gullit ziet gelijkenissen tussen Arne Slot en Giovanni van Bronckhorst. Eerstgenoemde haalde de finale van de Conference League, de ander bereikte de eindstrijd van de Europa League.

"Wat Slot klaarspeelt bij Feyenoord doet Giovanni van Bronckhorst bij Rangers FC. Hij heeft de Schotse grootmacht internationaal weer wakker gekust met een finaleplaats in de Europa League. De club heeft z’n trots terug en daar verdient Gio alle credits voor", schrijft Gullit in zijn column voor De Telegraaf. "Vergeet niet dat hij bij Feyenoord ook bijzonder succesvol was met vijf prijzen in vier jaar."

Ondanks de finaleplaatsen hebben de Nederlandse trainers nog niets, beseft Gullit. "Ik zeg vaak: onthou één ding als je aan de aftrap van een finale staat. In je carrière krijg je niet veel kans om een finale te spelen, laat staan hem te winnen. Op de beker wordt alleen de naam van de winnaar gegraveerd, al het andere is een jaar later vergeten."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand