Vriendin Pedersen WAG van 2022: "Dat zijn wel vervelende dingen"

Noor Omrani is de vriendin van Feyenoorder Marcus Pedersen en hockeyster van HC Den Bosch. Omrani werd verkozen tot WAG van het jaar 2022 en vertelde over haar leven als hockey-speelster en haar relatie met deze Feyenoorder.

"Hoe het wereldje is als spelersvrouw? Ik merk er niet zoveel van", reageert Omrani tegenover Voetbalzone. "Ik ben superblij met mijn relatie en daar gaat het om. Of ik dan de vriendin ben van Marcus of wie dan ook, het gaat om de relatie en dat zit hartstikke goed. Een wedstrijd in De Kuip kijken is heel erg leuk, maar daar doe ik het niet voor. "

Pedersen begon sterk bij Feyenoord, maar zakte toch ietwat af. Dit kostte hem ook weleens zijn basisplaats. "Hij was net verhuisd uit Noorwegen", zegt Omrani over de beginperiode. "Alles was nieuw, dus hij zat een beetje op een roze wolk. Naarmate het seizoen vorderde, omdat mensen meer van hem gingen verwachten, werd het wel lastig. In het begin verwacht niemand iets van je. Als je dan iets leuks doet, ben je helemaal je van het."

"Als je dan vervolgens een fout maakt, dan krijg je soms echt wel zure reacties over je heen", vervolgt de hockeyster. "En soms als ik op de tribune zit hoor ik achter mij, als Marcus dan een bal verspeelt, van waar ben je mee bezig! Hij is echt slecht bezig! Dan probeer ik me echt in te houden, maar dat is heel lastig voor me. Maar het gaat wel oké. Hij is er nu aan gewend."

"Of ik zelf ooit iets vervelends heb meegemaakt? Ja, na de Conference League. Er zijn dan mensen die mij een bericht gaan sturen op Instagram met teksten als 'je vriend is zo slecht bezig. Ga jij ervoor zorgen dat hij weer een keer gaat presteren?' Dat soort dingen. Dat raakt me wel echt. Dat zijn wel vervelende dingen", aldus Omrani.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
9/04
Feyenoord
20:00
RKC Waalwijk
zo
16/04
SC Cambuur
14:30
Feyenoord
zo
23/04
Feyenoord
16:45
FC Utrecht
zo
7/05
Excelsior
14:30
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand