Vriendin Pedersen WAG van 2022: "Dat zijn wel vervelende dingen"

Noor Omrani is de vriendin van Feyenoorder Marcus Pedersen en hockeyster van HC Den Bosch. Omrani werd verkozen tot WAG van het jaar 2022 en vertelde over haar leven als hockey-speelster en haar relatie met deze Feyenoorder.

"Hoe het wereldje is als spelersvrouw? Ik merk er niet zoveel van", reageert Omrani tegenover Voetbalzone. "Ik ben superblij met mijn relatie en daar gaat het om. Of ik dan de vriendin ben van Marcus of wie dan ook, het gaat om de relatie en dat zit hartstikke goed. Een wedstrijd in De Kuip kijken is heel erg leuk, maar daar doe ik het niet voor. "

Pedersen begon sterk bij Feyenoord, maar zakte toch ietwat af. Dit kostte hem ook weleens zijn basisplaats. "Hij was net verhuisd uit Noorwegen", zegt Omrani over de beginperiode. "Alles was nieuw, dus hij zat een beetje op een roze wolk. Naarmate het seizoen vorderde, omdat mensen meer van hem gingen verwachten, werd het wel lastig. In het begin verwacht niemand iets van je. Als je dan iets leuks doet, ben je helemaal je van het."

"Als je dan vervolgens een fout maakt, dan krijg je soms echt wel zure reacties over je heen", vervolgt de hockeyster. "En soms als ik op de tribune zit hoor ik achter mij, als Marcus dan een bal verspeelt, van waar ben je mee bezig! Hij is echt slecht bezig! Dan probeer ik me echt in te houden, maar dat is heel lastig voor me. Maar het gaat wel oké. Hij is er nu aan gewend."

"Of ik zelf ooit iets vervelends heb meegemaakt? Ja, na de Conference League. Er zijn dan mensen die mij een bericht gaan sturen op Instagram met teksten als 'je vriend is zo slecht bezig. Ga jij ervoor zorgen dat hij weer een keer gaat presteren?' Dat soort dingen. Dat raakt me wel echt. Dat zijn wel vervelende dingen", aldus Omrani.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Vitesse -
-
Feyenoord -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
9 Feyenoord 0 0 0
10 Fortuna Sittard 0 0 0
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand