"Vorig jaar had je Fer en Botteghin, die niet meer meekonden"

Leroy Fer klapt
Leroy Fer klapt Foto: © Pro Shots

Arne Slot doet het geweldig met Feyenoord. De trainer nam het stokje over van Dick Advocaat en heeft het elftal aan het voetballen gekregen. Sinclair Bischop is lovend over de koerswijziging onder de nieuwe oefenmeester.

"Het is een wereld van verschil. In de zomer zei iedereen bij Feyenoord: 'We gaan proberen iets op te bouwen met een trainer die we de tijd gaan geven. We zullen heus wel tegen een nederlaag oplopen en gaan het woord kampioenschap eventjes niet in de mond nemen'. Na een paar maanden gaan we dat toch al doen", vertelt de journalist van RTV Rijnmond bij Voetbalpraat.

"Er zijn mensen die zeggen dat Feyenoord nu echt een ander elftal op de been heeft gebracht. Vorig jaar had je Leroy Fer en Eric Botteghin, die eigenlijk niet meer meekonden in het systeem zoals dat nu gespeeld wordt", aldus de journalist, die stelt dat binnen de club echt niet alleen maar negatief over Advocaat wordt gesproken.

"Zeker het eerste jaar heeft hij een geweldige reeks neergezet nadat het onder Stam misliep. Vorig jaar is het natuurlijk pas na de winterstop helemaal in elkaar geklapt. Er is een gedeelte binnen de club dat 'we moeten Advocaat de credits geven' zegt. Een ander gedeelte zegt: 'nu zien we pas wat voor potje ervan gemaakt is'", besluit Bischop.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand