Voormalig Feyenoorder over Memphis: "Hij is lekker zichzelf"

Memphis Depay scoort
Memphis Depay scoort Foto: © BSR Agency

Nick Marsman is na een lange carrière neergestreken bij ADO Den Haag. De oud-goalie van onder meer FC Twente, Feyenoord en FC Utrecht blikt met VoetbalPrimeur terug op enkele EK-gangers met wie hij in een ver verleden samenspeelde.

In Jong Oranje speelde Marsman onder meer samen met superster Memphis Depay, die in zijn jonge jaren al 'het mannetje' was. Marsman: "Dat was ook in de goede zin van het woord. Hij was altijd bezig met beter worden. Ook na de training. Extra werk doen. Eigenlijk was hij gewoon zichzelf. En nog steeds", doelt Marsman op de veelbesproken looks van de aanvaller. "Dat siert hem ook. Hij is gewoon lekker zichzelf."

Als Marsman de vraag krijgt van welke speler hij het meest onder de indruk is qua ontwikkeling is hij duidelijk: Daley Blind. "Die was toentertijd verhuurd aan FC Groningen. Als je ziet wat voor carrière hij heeft doorgemaakt... En nu ook weer bij Girona. Hij is toch altijd wat ondergewaardeerd. Hij had toen al superveel kwaliteiten, maar dat dat er dan zo uitkomt... Hij is altijd heel belangrijk geweest voor het team. Nu ook", besluit de doelman.

Lees meer:
0 reacties