'Voormalig Feyenoord-speler in beeld om Arne Slot op te volgen'

Nuri Sahin
Nuri Sahin Foto: © BSR Agency

Arne Slot vertrekt na dit seizoen als trainer van Feyenoord. Nuri Sahin zou in beeld zijn om hem op te volgen bij de Rotterdamse club. Dat meldt Voetbal International maandagavond.

Clubwatcher Martijn Krabbendam baseert zich op bronnen uit Turkije. De 35-jarige oud-middenvelder is momenteel assistent-trainer van Edin Terzic bij Borussia Dortmund. De namen van Marino Pusic, van Shakhtar Donetsk, en Dick Schreuder zingen ook nog altijd rond in De Kuip, maar ook Sahin wordt nu nadrukkelijk genoemd in Rotterdam-Zuid.

Tussen 2007 en 2008 speelde de oud-middenvelder op huurbasis bij Feyenoord. Sahin zou graag trainer willen worden bij een Champions League-club. "Navraag leert dat ze Nuri Sahin bij Feyenoord een zeer interessante jonge trainer vinden, met heel veel potentie", zo schrijft Krabbendam in VI

Het is nog niet concreet tussen Sahin en Feyenoord. "Zo vergaderen ze bij Feyenoord verder, niet op zoek naar jong, oud, Nederlands, of buitenlands, maar naar de best mogelijke trainer voor de erfenis van Arne Slot", aldus Krabbendam. 

Lees meer:
0 reacties