"Volgend seizoen heb je twee spitsen die veel goals kunnen maken"

Ayase Ueda
Ayase Ueda Foto: © Pro Shots

Arne Slot heeft op de persconferentie na de uitwedstrijd bij NEC (2-3) complimenten gegeven aan Ayase Ueda. Ook reageerde hij nog even op de kritiek die Ramiz Zerrouki kreeg van de eigen aanhang.

Bij Feyenoord begint Ueda de afgelopen wedstrijden telkens in de basis. Ook is te zien dat hij steeds beter speelt. Ook de Feyenoord-coach ziet dat. "Hij doet precies wat ik al maandenlang vertel. Dat is voor de club geweldig nieuws, want een trainer kan het wel roepen, maar nu heeft hij het aangetoond. Hij heeft er drie of vier gespeeld en elke wedstrijd scoort hij. Nu weet je dat je voor volgend seizoen twee spitsen hebt die heel veel goals kunnen maken. Dus als er één weggaat, dan heb je nog een spits die heel veel goals gaat maken", aldus Slot.

Bij de Feyenoord-aanhang was men minder tevreden over het optreden van Zerrouki, viel te lezen op X. Slot is het daar niet helemaal mee eens. "Ik weet niet of hij een lastige wedstrijd speelde. Nu moet hij in grote ruimtes verdedigen en daar zit zijn grootste verbeterpunt. Aan de bal is hij over het algemeen heel zuiver en ziet hij goede oplossingen. In countersituaties en lopende situaties vind ik dat hij een stap kan maken", besluit de coach.

Lees meer:
0 reacties