"Vind dat Feyenoord komend seizoen echt mee gaat doen om de titel"

Cyriel Dessers
Cyriel Dessers Foto: © Pro Shots

Jeroen Grueter zag hoe Feyenoord nog knap wist te herstellen na een 0-2 achterstand tegen PSV. De tweede helft tegen de Eindhovenaren was Feyenoord weer een ploeg.

"De intrede van Linssen maakte van alles los. Eerst even de tegenstander intimideren, een smerige schop geven en iedereen afjagen. Echt heerlijk", vertelt hij de NOS. Feyenoord kon de laatste jaren amper voor hoge bedragen verkopen. "Dat is dit jaar wel even anders geworden er staat nu ongelofelijk veel kapitaal op het veld. Wanneer ga je dat innen?"

Grueter licht één speler in het speciaal uit. "Geertruida, ik kan me niet voorstellen dat hij er niet bij zit, straks bij de Nations League. Die sliding was fantastisch, hij is zo sterk en gaat de hele wedstrijd door. Hij kan de hele rechterkant bestrijken maar net zo makkelijk centraal spelen. Ik vind dat Feyenoord komend seizoen echt mee gaat doen om de titel, dat kan niet anders."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand