VIDEO | Feyenoord-supporter meegesleurd in ME-busje, zoon ook mee

Feyenoord-fan meegenomen door ME
Feyenoord-fan meegenomen door ME Foto: © X @VoetbalUltras

Het was zondag een dag om niet snel te vergeten voor Feyenoorders. De ploeg uit Rotterdam won in eigen huis met 6-0 van Ajax. Toch was er ook een minpuntje, een supporter van Feyenoord werd meegesleurd in een ME-busje.

Op het kanaal op X van Voetbal Ultras ging de video viraal en een golf aan negatieve reacties volgden. Velen vonden het raar dat een man die staat te filmen mee wordt genomen in het busje van de ME en ook de zoon van de filmer ging mee. Dat er nog meer speelde bleek later.

De politie heeft namelijk zelf gereageerd op het voorval via X. "Vader van de jongen is aangehouden voor het roepen van antisemitische leuzen. Dit was voordat de spelersbus van Feyenoord arriveerde. Het jongetje is meegenomen zodat hij met zijn moeder kon worden herenigd."

Lees meer:
0 reacties