VI ziet ultieme vervanging Giménez: "Die schiet er 20 à 25 in"

Santiago Gimenez juicht
Santiago Gimenez juicht Foto: © Pro Shots

In het video-item 'Team van de Week' van Voetbal International, deelt journalist Süleyman Öztürk zijn indruk van Thijs Dallinga, die momenteel speelt voor Toulouse. Ook erkent hij dat het een geweldige optie zou zijn om het eventuele vertrek van Santiago Giménez in te vullen.

“Bij Dallinga heb je ook wel het idee dat hij toe is aan een volgende stap. Bij Feyenoord zou hij een goede opvolger kunnen zijn van Gimenez, met Arne Slot als trainer. Het is wel een leergierige jongen, met veel kwaliteiten in de zestien. Ik denk dat hij er in de Eredivisie ook gewoon 20 à 25 inschiet. Als hij dan nog de rest van zijn kwaliteiten ontwikkelt, zou dat een fantastische tussenstap kunnen zijn."

“Hij is wel iemand die in de zestienmeter en daar rondom weet welke kant hij op moet. Daarna kan hij rustig afronden. Daarom doet hij mij denken aan Klaas-Jan Huntelaar. Er zijn natuurlijk ook geruchten geweest rond Dallinga dat hij naar de Premier League zou kunnen, nadat hij in de Europa League tegen Liverpool had gescoord. Destijds werden bedragen genoemd van veertig miljoen, dat vind ik wel veel. Want hoe verder hij van de zestien gaat, hoe minder het wordt”, concludeert de journalist.

Momenteel staat de teller op 11 doelpunten in 26 wedstrijden in de Franse competitie.

Lees meer:
0 reacties