Vertrekt Igor Paixão ook naar Liverpool? "Ik wacht gewoon af"

Igor Paixão
Igor Paixão Foto: © Pro Shots

Igor Paixão heeft er alweer twee jaar opzitten als speler van Feyenoord en maakt zich op voor een derde, tenzij er een mooie club komt zodat de Brazililaan een stap omhoog kan maken.

In gesprek met GeGlobo blikt de aanvaller terug op zijn tijd tot dusver in Rotterdam. "Twee gelukkige seizoenen, alles verliep zoals we hadden gepland. Het kon niet fout gaan. Ik heb geleden in het eerste seizoen, maar het was de moeite waard, want het eindigde met een titel. In het tweede seizoen was ik al beter aangepast en behaalden we nog een prijs, inclusief een doelpunt in de finale van de KNVB Beker. Ik kreeg meer ervaring, meer kracht, begreep wat de trainer vroeg, paste me aan op het veld en bereikte de speelstijl die hij wilde overbrengen."

De geruchten over een mogelijk vertrek naar Liverpool heeft hij ook gehoord. Paixão: "Ik zie het veel voorbijkomen op social media. Veel mensen taggen me en vragen: ga je naar Liverpool? Ik weet van niets, ik wacht gewoon af. Maar het Nederlandse voetbal is echt leuk. De intensiteit is het grote verschil." De buitenspeler krijgt dan ook vaak de boodschap dat hij in De Kuip moet blijven. "De supporters willen niet dat ik Feyenoord verlaat, maar dat hangt niet van mij af. Samen met mijn zaakwaarnemers en de directie zullen we de beste weg vooruit bepalen."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
Feyenoord
16:30
Willem II
zo
18/08
PEC Zwolle
14:30
Feyenoord
zo
25/08
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
za
14/09
FC Groningen
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
10 Heracles Almelo 0 0 0
Bekijk de hele stand