Vertrekt Gimenez? "Sterker nog, clubs zijn er al mee bezig"

Santiago Giménez
Santiago Giménez Foto: © Pro Shots

Santiago Gimenez staat er nog op in het buitenland. De spits zit bij Feyenoord in een mindere fase, maar aan interesse geen gebrek.

"Het is te hopen dat clubs verder kijken dan alleen een fase waarin een spits niet scoort," stelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. "Ze kijken ook naar de periode waarin hij dat wel deed en de potentie. Dat tellen ze bij elkaar op en dan komt er een conclusie uit. Dan kan ik me niet voorstellen dat er geen clubs zijn die komende zomer een poging wagen om hem te gaan halen. Sterker nog, clubs zijn er al mee bezig."

De statistieken van Gimenez zijn volgens Krabbendam nog prima in orde. "Weet je wat ze zien als ze puur naar de statistieken kijken? Dat Gimenez keurig loopt volgens de zogenaamde expected goals. Op basis van alle kansen die hij dit seizoen heeft gekregen, had hij nu op 21 goals moeten staan en daar staat hij op. Wat dat betreft is er niets aan de hand. Alleen het is wel handig als je dat gelijkmatig verdeelt. Niet voor de winter alles scoort en daarna een stuk minder."

Lees meer:
0 reacties