'Verrassende naam niet uitgesloten voor wedstrijdselectie finale'

Feyenoord viert feest na het behalen van de finale
Feyenoord viert feest na het behalen van de finale Foto: © Pro Shots

Aankomende zondag speelt Feyenoord de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Daarna gaat de focus vol op de finale van de Conference League in Tirana op 25 mei. Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad hoopt nog op een verrassende naam in de wedstrijdselectie.

Justin Bijlow wordt genoemd als mogelijke verrassing in de wedstrijdselectie. De doelman zou dit seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie komen. Maar ja, nu die finale er is, is hij wel fitter en fitter aan het worden", zegt Mikos Gouka bij Aan de Bal van het Algemeen Dagblad.

Op dit moment traint Bijlow nog niet voluit mee met de selectie. "'Slot zei er wel van, hij gaat erg vooruit, we leggen er geen druk op. Ze sluiten niet uit dat hij bij de wedstrijdselectie zou kunnen zitten", doelt Gouka op de Conference League finale.

"Maar eerst willen ze dan dat hij volledig met de groep mee gaat trainen, zonder dat hij daar druk bij voelt. Maar dat is niet uitgesloten, omdat die periode nog best lang is en hij goed op weg is om dat te halen."

Toch is het nog niet uitgesloten dat de doelman bij de wedstrijdselectie zit op 25 mei. "Het zou voor die jongen een overwinning op zich zijn om toch op het veld te staan als er eventueel een prijs binnen gehaald wordt", aldus Gouka.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand