'Vermoedelijke opstellingen voor topper tussen Feyenoord en Ajax'

Arne Slot aan het woord
Arne Slot aan het woord Foto: © Pro Shots

Feyenoord en Ajax trappen vanmiddag om 14:30 uur af voor de Klassieker. Het Algemeen Dagblad verwacht de volgende opstellingen van beide teams.

Bij Ajax is Brian Brobbey de grote afwezige. De spits was geblesseerd en kan naar verwachting niet in de basis beginnen in Rotterdam. Dat betekent dat John van 't Schip het opnieuw moet oplossen zonder echte nummer 9. Anton Gaaei, die in de editie in Amsterdam een dramatisch optreden kende, begint in De Kuip ook weer in de basis. Geronimo Rulli staat voor het eerst in maanden weer onder de lat door de blessure van Diant Ramaj.

Volgens het AD treedt Feyenoord met één wijziging aan ten opzichte van het gelijkspel met FC Volendam. Calvin Stengs wordt vervangen door Ramiz Zerrouki. De bekritiseerde Santiago Gimenez, die ook in Volendam weer niet tot scoren kwam, blijft in de punt van de aanval. Marcos Lopez is de vervanger van de geblesseerde Quilindschy Hartman.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Geertruida, Beelen, Hancko, López, Wieffer, Zerrouki, Timber, Minteh, Gimenez, Paixao

Vermoedelijke opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Kaplan, Hato; Gaaei, Tahirovic, Mannsverk, Taylor; Hlynsson, Bergwijn, Godts

Lees meer:
0 reacties