Vermoedelijke opstelling Oranje: Koeman wisselt flink voor 'IJsland'

Ronald Koeman tijdens het oefenduel tegen Canada
Ronald Koeman tijdens het oefenduel tegen Canada Foto: © BSR Agency

Het Nederlands elftal speelt maandagavond de laatste oefenwedstrijd voor het EK. Bondscoach Ronald Koeman lijkt voor het duel flink te gaan wisselen in zijn basisopstelling.

Koeman gaf tijdens de persconferentie aan dat de spelers die op de training een hesje droegen waarschijnlijk in de basis staan. Onder meer Cody Gakpo, Memphis Depay, Frenkie de Jong, Stefan de Vrij, Tijjani Reijnders, Denzel Dumfries, Joey Veerman, Teun Koopmeiners en Nathan Aké droegen een hesje.

De Jong doet sowieso niet mee, aangezien hij herstellende is van een enkelblessure. Hij nam deel aan de training als neutrale speler, zo meldt Voetbalzone. Ook Jerdy Schouten droeg een hesje, maar de kans lijkt klein dat hij maandagavond in de basis staat. De PSV'er speelde afgelopen donderdag de gehele wedstrijd mee tegen Canada.

Alleen Memphis Depay en Bart Verbruggen lijken hun basisplaats te behouden. De wedstrijd tussen Oranje en IJsland begint maandag om 20:45 uur en is live te zien op NPO 3.

Vermoedelijke opstelling Nederland: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Veerman, Koopmeiners, Reijnders; Simons, Memphis, Gakpo

Lees meer:
0 reacties