Vermoedelijke opstelling Oranje: 'Geen Feyenoorders op het veld'

Ronald Koeman bij de persconferentie
Ronald Koeman bij de persconferentie Foto: © BSR Agency

Ronald Koeman staat aan de vooravond van een van zijn grootste wedstrijden als bondscoach tot nu toe. Frankrijk is de tegenstander en de vraag is nog altijd of superster Kilian Mbappé meedoet.

Zelf lijkt hij er wel uit te zijn welke elf namen op papier komen. Frimpong lijkt erbij te komen in de aanval. Hij heeft veel loopvermogen en kan verdedigend werk verrichten, maar ook met zijn snelheid wat forceren op de vleugel. Er verschijnen overigens geen Feyenoorders in de basis, zij moeten het doen met een rol op het tweede plan.

Het Algemeen Dagblad schrijft: "Op het middenveld is de vraag: Vasthouden aan het PSV-koppel Jerdy Schouten/Joey Veerman? Of kiezen voor Schouten en Tijjani Reijnders? De middenvelder van AC Milan speelt bij zijn club rechts op het middenveld. Reijnders is ook zo’n speler met de inhoud om zowel in de omschakeling naar voren als naar achteren mee te doen."

Toch lijken het de volgende elf te worden volgens de krant: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Veerman, Wijnaldum; Frimpong, Depay, Gakpo.

Lees meer:
0 reacties