Vermoedelijke opstelling NEC: routinier ontbreekt in basiself

Rogier Meijer bij ESPN
Rogier Meijer bij ESPN Foto: © Pro Shots

Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen NEC in de KNVB beker finale. De ploeg van Rogier Meijer heeft de afgelopen vier wedstrijden niet verloren en verkeert in goede vorm in aanloop naar de finale in De Kuip.

De vermoedelijke opstelling van de Nijmegenaren tegen Feyenoord zal mogelijk enkele wijzingen bevatten. Meervoudig Oranje-international Jasper Cillessen. Bart van Rooij lijkt nog niet volledig hersteld om aan de wedstrijd te beginnen. Daarom zal de defensieve linie bestaan uit Brayann Pereira, Philippe Sandler, Bram Nuytinck en Calvin Verdonk. Voor Verdonk is dit affiche extra bijzonder aangezien hij voorheen enkele seizoenen bij Feyenoord speelde.

Proper is de enige speler op het middenveld waarover twijfel bestaat. In de vorige competitiewedstrijd kwam hij een half uur in actie nadat hij terugkeerde van een blessure.

Voor hoofdtrainer Meijer is Proper van groot belang op het middenveld. De kans is flink aanwezig dat hij naast Mees Hoedemakers en Tjaronn Chery op het middenveld zal staan. Voorin zullen het Japanse duo Koki Ogawa en Kodai Sano samen met Sontje Hansen voor de doelpunten moeten zorgen namens de Nijmegenaren.

Vermoedelijke opstelling: Cillessen; Pereira, Sandler, Nuytinck, Verdonk; Hoedemakers, Proper, Chery; Hansen, Ogawa, Sano.

Lees meer:
0 reacties