Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot wijst Hartman-vervanger aan

Arne Slot lachend op de persconferentie in De Kuip
Arne Slot lachend op de persconferentie in De Kuip Foto: © Pro Shots

Feyenoord speelt donderdagavond de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Arne Slot moet maar liefst zeven spelers missen in het vissersdorp.

Eén van hen is logischerwijs Quilindschy Hartman. De vleugelverdediger liep afgelopen weekend een zware knieblessure op. Naast Hartman moeten ook Justin Bijlow, Gernot Trauner, Antoni Milambo, Gjivai Zechiёl, Alireza Jahanbakhsh en Luka Ivanusec het duel tegen FC Volendam aan zich voorbij laten gaan.

Volgens 1908.nl ligt het in de lijn der verwachting dat Dávid Hancko donderdagavond wederom de vervanger zal zijn van Hartman. Lutsharel Geertruida zal dan in het centrum spelen en Bart Nieuwkoop krijgt een basisplaats.

Daarnaast is het de vraag of Calvin Stengs weer fit genoeg is voor een basisplaats. Tegen FC Utrecht maakte hij zijn rentree na een knieblessure. Mocht Stengs niet in de basis kunnen starten, dan lijkt Slot te kiezen voor een middenveld bestaande uit Ramiz Zerrouki, Mats Wieffer en Quinten Timber.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Geertruida, Hancko; Zerrouki, Wieffer, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Lees meer:
0 reacties