Vermoedelijke opstelling Feyenoord: grote puzzel voor Arne Slot

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Feyenoord speelt zondag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen met Excelsior als tegenstander. Door veel afwezigen wordt het een aardige puzzel voor Arne Slot.

De ziekenboeg zit aardig vol bij Feyenoord, meldt 1908.nl. Zowel Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Bart Nieuwkoop, Antoni Milambo, Gjivai Zechiël, Quinten Timber, Thomas Beelen, Santiago Gimenez als Kostas Lamprou zijn niet inzetbaar vanwege blessures of ziekte. Daardoor zal de opstelling een puzzel worden voor de afzwaaiende Feyenoord-coach.

Feyenoord speelt nergens meer om, maar Excelsior strijdt nog met RKC Waalwijk om de vijftiende plaats, wat direct lijfsbehoud betekent. De Kralingers staan nu op de zestiende plaats en dan ben je veroordeeld om nacompetitie te spelen om in de Eredivisie te blijven. Voor Feyenoord-trainer Arne Slot is het zijn laatste officiële wedstrijd als Feyenoord-trainer. Hij vertrekt naar Liverpool.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez; Zerrouki, Stengs, Van den Belt; Paixão, Ueda, Ivanusec.

Lees meer:
0 reacties