Verhaar stond ineens tussen harde kern: "Gasten stonden te schreeuwen"

Thomas Verhaar was als voetballer actief bij onder meer Sparta, Excelsior en Ajax Cape Town. Onlangs bezocht hij als supporter bij het duel Feyenoord - Shakhtar Donetsk, waar hij genoot tussen de harde kern van Feyenoord.

In de Cor Podcast vertelt de inmiddels gestopte voetballer dat hij een geweldige avond heeft gehad, toen hij 'per ongeluk' tussen de harde kern terecht kwam. "Wij zijn als voetballers nog wel eens geneigd om supporters niet te begrijpen. Ik was vorige week bij Feyenoord - Shakhtar kijken. De ene helft van het stadion was dicht en ik had gewoon een kaartje in een rustig vak. Maar de gehele harde kern was naar dat vak gekomen en ik was blij dat ik überhaupt de tribune nog op kwam. Ik stond op de trap tussen de harde kern en dan merk je wel dat het echt mooi is."

Over wat hij precies mooi vond is Verhaar dan ook duidelijk. Hij beleefde een avond zoals hij al lang niet had meegemaakt. "Al die gasten stonden te zingen, schreeuwen. Op de manier waarop ze het beleven, daar wordt je gewoon in meegenomen", vertelt de oud-voetballer die zelf nog op amateurbasis actief is bij het Rotterdamse VOC.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand