Vergeten miljoenenaankoop keert terug: "Geen hoog niveau gehaald"

Ezequiel Bullaude valt in voor Feyenoord
Ezequiel Bullaude valt in voor Feyenoord Foto: © Pro Shots

De komst van Bullaude naar Feyenoord is tot op heden een donkere wolk gebleken. Ondanks de hoge verwachtingen die gepaard gingen met zijn overstap van Godoy Cruz voor twee miljoen euro in 2022, leek hij maar niet te kunnen wennen bij de club. Ook bij Boca Juniors wist hij geen zode aan de dijk te zetten en dus wordt zijn koopoptie niet gelicht.

Hij kende een hobbelige start en belandde vaak in de schaduw bij Jong Feyenoord. Zelfs tijdens het kampioensjaar wist hij slechts 143 minuten te krijgen in 9 competitiewedstrijden.

Bullaude verscheen de laatste acht competitiewedstrijden niet eens op het veld voor Boca Juniors. Volgens de Argentijnse media is de reden voor zijn naderende vertrek dan ook simpel: "Simpelweg omdat hij geen hoog niveau haalde bij Boca Juniors."

Met zijn aanstaande terugkeer naar Feyenoord staat de club voor een dilemma. Bullaude lijkt geen rol meer te spelen in de toekomstplannen van de club en een vertrek lijkt onvermijdelijk. De 23-jarige Argentijn wordt momenteel geschat op een transfer waarde van 3,2 miljoen euro, 1,2 miljoen euro meer dan wat Feyenoord in 2022 voor hem betaalde.

Lees meer:
0 reacties