Verdonk wil oude liefde pijn doen: "Geloof dat we kunnen winnen"

Calvin Verdonk
Calvin Verdonk Foto: © Pro Shots

Voor Calvin Verdonk staat een bijzondere wedstrijd op het programma. De vleugelverdediger van NEC speelt de bekerfinale, uitgerekend tegen zijn oude club Feyenoord. Hij heeft vertrouwen in een resultaat.

"De selectie steekt goed in elkaar en is qua leeftijd in balans", stelt Verdonk in gesprek met De Telegraaf. NEC won dit seizoen van PSV, FC Twente en AZ. Daarnaast werden punten gepakt in de Johan Cruijff ArenA en in de Kuip.

"We hebben meer dan één keer laten zien dat we geen Kuipvrees hebben", doelt de back op de 4-4 van vorig seizoen in het bekertoernooi en de 2-2 van dit seizoen in de competitie. "Daarom geloof ik dat we zondag kunnen winnen."

Verdonk koestert geen wrok richting zijn oude club. "Ik ben met Feyenoord opgegroeid, maar dingen gaan zoals ze gaan. De kans op speeltijd was met jongens als Malacia en Haps gering. Ik heb er door een blessure van Haps aan geroken. Maar toen hij, een jongen die voor veel geld was gehaald, weer fit was, moest ik gelijk plaatsmaken. Toen wist ik dat het tijd was om te gaan."

Lees meer:
0 reacties