Verbeek lovend: "Dankzij hem is een andere cultuur ontstaan"

Gertjan Verbeek is te spreken over de manier waarop Arne Slot te werk gaat bij Feyenoord. "De cultuur binnen de club is veranderd en hij is de verpersoonlijking van die cultuur."

Verbeek prijst daarnaast de doelgerichtheid die Arne Slot als coach uitstraalt. Volgens hem is dat een belangrijke bijdrage aan het succes wat Slot behaalt met Feyenoord. Hij denkt overigens ook dat dat de club hem hier heel erg goed bij helpt. "Ik denk dat hij heel goed weet wat hij wil, en hij krijgt daar denk ik ook de vrije hand in, zo lijkt het", zegt de oud-trainer in een item van Vandaag Inside.

Echt verbaasd over de resultaten van Feyenoord met Slot is Verbeek niet, aangezien de coach dat in het verleden ook al liet zien, stelt Verbeek die zelf kortstondig hoofdcoach van de Rotterdammers, maar werd na een zwakke serie ontslagen. "Kijk naar zijn periode bij AZ. Of eerder toen hij assistent was bij PEC Zwolle. Toen maakte hij ook al naam als iemand die het spelletje heel erg goed doorzag en het ook nog eens goed kon overbrengen. Inmiddels heeft hij ook flink wat ervaring opgedaan en ik ben wel van mening dat het succes van Feyenoord grotendeels op zijn conto komt, samen met zijn technische staf natuurlijk."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand