Verbeek: "Kans dat ik in Nederland nog iets ga doen, is klein"

Gertjan Verbeek als trainer van Almere City FC
Gertjan Verbeek als trainer van Almere City FC Foto: © Pro Shots

Gertjan Verbeek denkt dat zijn trainerscarrière in Nederland voorbij is. De oud-trainer van Feyenoord werd dit seizoen op straat gezet bij Almere City door de tegenvallende prestaties.

"Je moet in de voetballerij nooit nooit zeggen. Er zijn meer trainers die hun afscheid hadden aangekondigd. Maar ik was al een jaar niet actief, hè, na Adelaide, mijn Australische avontuur. Zoiets zou ik nog wel leuk vinden. Maar de kans dat ik in Nederland nog iets ga doen als trainer, is klein", vertelt de oefenmeester bij NPO Radio 1.

Verbeek lijkt zijn Nederlandse carrière dus te beëindigen op een vervelende manier. "Ik ben niet de eerste trainer die ontslagen is in Almere de afgelopen vijf jaar. Dus er is toch iets wat niet klopt. Maar goed, ik heb er dit keer een aandeel in gehad en dan weet je dat je als trainer aan de beurt bent", besluit hij.

Dankzij Feyenoordpings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 6.00 bij een zege van Feyenoord tegen SC Heerenveen! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand