Verbeek grapt: "Misschien zitten stewards in illegale vuurwerkhandel"

Gertjan Verbeek was zichtbaar onder de indruk van de vuurwerkshow voorafgaand aan de topper van Feyenoord tegen AZ. Dat vertelde de oud-coach in het programma Koffie met Verbeek.

Verbeek stelde dat de vuurwerkshow in de Kuip bijna onmogelijk zonder hulp van Feyenoord zelf geregeld kon worden. “Nou ja, de vraag is of dit een vooropgezette actie is in overleg met Feyenoord. Het lijkt me dat dit georganiseerd is, anders zou je denken dat de stewards van Feyenoord in een illegale vuurwerkhandel zitten”, grapt Verbeek.

Zelf maakte Verbeek het ook een aantal keer mee dat de Kuip voorzien werd van een flinke sfeeractie. “Bijvoorbeeld thuis in de klassieker tegen Ajax,we stonden toen achter en maakten gelijk in de 82ste minuut. Dan gaat de hele vloer trillen, zelfs voor de dug-out. Het hele stadion schudt dan op en neer. Er breekt een gigantisch kabaal en gejuich uit dan wat zijn weergave niet kent.” Verbeek gaat verder en probeert het te vergelijken met andere stadions, maar niets is zo heftig als zijn ervaringen in de Kuip. “Ik heb het ook in het Abe Lenstra Stadion meegemaakt, daar is het ook intens maar wel minder.”

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand